İstanbul

İstanbul

İstanbul Ucuz Araç Kiralama

 

Ucuz araç kiralama ile bütçenize en uygun aracı sizlere sunuyoruz. İstanbul’da tarihi çok eskilere dayanan ve zamana meydan okuyan muhteşem tarihi yerlerini gezmek ister misiniz?

 

Kültürü, bozulmamış doğasını, muhteşem manzaralarını ve masmavi boğazlarını koruyan semtleriyle tanışmak için İstanbul sizi bekliyoruz. İstanbul'u gezmek, tarihi atmosferini hissetmek ve doğayı solumak için en iyi çözüm İstanbul'da araba kiralamaktır. İster Avrupa yakasında olun, ister Anadolu yakasında… Havalimanı araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak şehri özgürce keşfedebilirsiniz. İstanbul'da araç kiralarken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biri trafiktir. Tüm büyük şehirlerin ortak sorunu olan trafik, İstanbul için de büyük sorundur. Seyahatinizi planlarken trafiği, özellikle firmaların kalkış ve dönüş saatlerini göz önünde bulundurmalısınız. Ancak İstanbul'u araç kiralamadan tanımak trafikte daha da yorucu olabiliyor.

 

 Bu nedenle sizlere Sabiha Gökçen Havalimanı veya İstanbul Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti sunmaktayız. Şehir trafiğine takılmadan şehrin kalabalığıyla etkileşime geçmenizi veya İstanbul'un sakin yerlerini keşfetmenizi sağlar.

 

 

 İstanbul Araç Kiralama Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Yeni Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti sunan AvpCarRental, en güvenilir araç kiralama şirketlerinden biridir. Konforunuzu düşünerek sizlere “0” Sıfır km de, yeni yıl araçlar sunmaktayız. İstanbul’da araç kiralama hizmetinden yararlanmadan  önce mutlaka AvpCarRental ile tanışmalısınız.

 

Sizlere Sunacağımız Seyahat İpuçları 

 

İstanbul’da gezilecek yerler saymakla bitmez; Tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerle dolu olan şehrimizde sizi her sokağında muhteşem manzaralar karşılayacaktır.

Avrupa yakasını keşif etmek için İstanbul Yeni Havalimanından araç kiralama hizmeti kullanabilirsiniz. Avrupa yakasında Sultanahmet Meydanı'nı, Taksim'i ve Boğaz'ı gezebilirsiniz. Mimari şaheser, Ayasofya Camii, Yerebatan Sarayı, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Pierre Lot Tepesi, Galata Kulesi İstanbul'un en popüler yerleridir. Doğa ile iç içe olan Emirgan Korusu, Belgrat Ormanı, Lale Festivalleri, Atatürk Ormanı ve Yıldız park Korusu ile sizlere doğa ile iç içe bir ortam sunmaktadır.  İstanbul’un tarihi mekanlarından olan Taksim Meydanında, tarihi çikolatacılar, tarihi mekanlar sizleri bekliyor olacaktır.


Anadolu yakasını gezmek isterseniz, Sabiha Gökçen Havalimanın dan araç kiralama hizmeti almanız gerekmektedir. Şehrin panoramik manzarasını seyretmek için Çamlıca Tepesini ziyaret etmelisiniz.

 

 

“Gezilecek yerlerin sonsuz olduğu İstanbul’u gezmek için bir günden fazlasına ihtiyacınız vardır.”

 

 

 

Hadi gelin boğaz turu için bilgiler verelim sizlere; İstanbul’da kesinlikle deneyimlemeniz gereken aktiviteler arasında birinci sırada yer alan boğaz turu sayesinde bu güzel şehre farklı bir açıdan bakabilirsiniz. İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğini Boğaz turu sayesinde mükemmel bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. İki saatlik bir tur ile eski İstanbul bölümünü siz misafirlerimize sunuyoruz. Bu bölüm Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden Kız Kulesi ve Haliç Girişine kadar olan bölümü kapsıyor.

Tur boyunca öncelikle Tarihi Osmanlı Yalıları, Beylerbeyi Sarayı, Çırağan Sarayı ve Dolmabahçe Sarayı gibi yapıları göreceksiniz. Ardından Kız Kulesi ve Haliç Girişini yakından deneyimleyeceksiniz. Daha sonrasında Topkapı Sarayı ve Ayasofya Sarayı yapılarının büyüleyici güzelliklerine şahit olacaksınız. Böylelikle Tarihi Yarımada’yı tüm yönleriyle denizden görme fırsatı bulacaksınız.

 

“SABAH KAHVALTISINI BOĞAZDA YAPMAK İSTERMİSİNİZ?”

 

İstanbul’un ünlü restoranlarından Ortaköy, Bebek ,Çengelköy, Beylerbeyi gibi bölgelerde hem yürüyüş, hem boğazın temiz havasını soluyarak keyifli bir sabah kahvaltısı yapabilirsiniz. Bir yandan balıkçıları, denizi, diğer konakları ve köprüleri görebilirsiniz.

 

 

 

Pierre Loti Tepesi

 

Teleferikle tırmanmak, harika bir manzaranın keyfini çıkarabilmek için, muhteşem Türk kahvesini bu manzaraya karşı içebilirsiniz.  İstanbul’un Eyüp ilçesinde Haliç’e nazır bir tepe manzarası bulunmaktadır.

 

 

İstanbul’u 360 derecelik bir açıda görmek istiyorsanız Galata Kulesine muhakkak çıkmanızı tavsiye ediyoruz.

 

İstanbul’un çevresinde olan Büyükada ve Heybeliada’yı feribot ile ziyaret edebilir, bisiklet ile tarihi sokaklarının tadını çıkarabilir, tabiat parklarını ve ormanlarını keşfederek İstanbul’da olduğunuzu unutabilirsiniz.

 

 

 

 Yazın geldiğinizde İstanbul kumsallarında güneşlenmek için, Şile, Ağva, Riva gibi yerler de güneşin tadını plaj alanlarında çıkarabilirsiniz.

İstanbul’da araç kiralama hizmetinden yararlanarak çok kolayca bu alanlara ulaşabilirsiniz.

 

Araçlarımızın Covid19 durumunu göz önüne alarak gerekli temizlik ve dezenfeksiyon önlemlerini alarak sizlere temiz araçlarla hizmet sunmaktayız. Seyahatinizi izole ve güvenli bir şekilde sürmek isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ekonomik araç kiralama ile hem bütçenizi hem de sağlığınızı koruyabilirsiniz.

 

 

“AVPCarRental sunmuş olduğu diğer bir teslimat şekli ise, Adresinize aracınızı talep edebilirsiniz. “

 

 

Peki neden AVP CAR RENTAL tercih etmeniz gerekiyor?

 

Türkiye’nin her bir bölgesinde teslimat hizmeti sunmaktayız. Sizlere Max. 1 yaşındaki araçlar ile hizmet sunuyoruz. Profesyonel, kurumsal çözümler ile sizlere günlük ve uzun dönem araç kiralama hizmetini sunuyoruz. Bir çok marka ve model hizmeti ile bütçenize en uygun aracı tercih edebilirisiniz.

 

Avp Car Rental olarak önceliğimiz siz misafirlerimizin konforlu ve rahat bir şekilde hizmet almanızı sağlamaktır. Erken araç kiralama hizmeti alarak kampanya ve daha uygun araç fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Ödeme kolaylığı olarak teslim zamanında kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

 

 

AVP Car Rental ile araç kiralamak artık çok kolay! Rezervasyonunuzu web sitesi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Araç seçim alanı, teslim noktasını ve tarih alanlarını doldurarak sizlere en uygun araçları sunmaktadır. Dizel, otomatik, benzin ve ya manuel tercih edebilirsiniz. Her bütçeye uygun araç kiralama seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

 

Dilerseniz İstanbul günlük araç kiralama, haftalık, aylık veya uzun dönem araç kiralama hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

 

Sizlere yardımcı olacak müşteri temsilcilerimize iletişim numaralarımızdan ulaşarak iletişime geçebilirsiniz.

 



Footer Logo